Liga 1

Narcis Răducan, după numirea lui Bogdan Argeș Vintilă la FCSB: „Nu e antrenorul ideal, dar e antrenorul ales de Gigi Becali acum!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 august 2019

Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a comentat numirea lui Bogdan Argeș Vintilă în funcția de antrenor principal.

„Nu e antrenorul ideal, dar e antrenorul ales în acest moment. Noi trebuie să îl susținem și să îl ajutăm cât de mult putem. Trebuie să pună în practică o filosofie de joc, așa cum este normal. Cred că vom arăta mult mai bine odată cu revenirea accidentaților. Vom scăpa doctorul de probleme.  

Indiferent de câte investiții faci, statutul antrenorului e foarte important. Bogdan are niște avantaje care l-au adus aici. A lucrat cu Gică Hagi, a fost un fotbalist foarte bun. Chiar dacă nu are cea mai mare anvergură ca antrenor, are motivație și e un tip muncitor. Sunt perspective bune. 

Tot staff-ul va rămâne pe loc. Îl vor ajuta pe Vintilă în încercare. A fost în cărți și Ionuț Badea, au fost și alți antrenori, de pe diferite paliere de calitate. Patronul a ales Bogdan Vintilă și îl vom sprijini”, a declarat Narcis Răducan la TV Digi Sport.

„De la prezentare am plecat direct la echipă. Domnul Becali a stat de vorbă cu jucătorii. I-a încurajat, i-a și certat în stilul propriu. Băieții primesc criticile când sunt făcute cu dragoste.

Man mai are de stat. Moruțan mai are de așteptat o săptămână sau două. Ioan Hora va reveni foarte curând. Gnohere și Pintilii au intrat deja pe teren. E important să intre câte puțin în joc. Ne așteptam ca până la retur să scape de vreo două kg” -

Narcis Răducan, director sportiv FCSB

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.