Liga 4

VIDEO CSA Steaua a zdrobit-o pe AFC Rapid în prima etapă de L4, într-o zi istorică pentru roș-albaștri + Iulian Miu, din Ghencea: „Încă un pic și noul templu e gata!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 august 2019

Astăzi a început un nou sezon de Liga 4, iar CSA Steaua a avut meci în deplasare cu AFC Rapid, pe Țiriac Arena, în zona Pantelimon. Trupa stelistă condusă de Daniel Oprița și Iulian Miu a câștigat lejer, cu 9-0.

Au marcat: Neagu (min. 7), Răsdan (11, 29), Elek (18, 41), Băjenaru (38), Neagoe (55), Niţu (66) și Niculae (78). Etapa viitoare, steliștii vor juca cu CS FC Dinamo.

"Toate gândurile sunt spre promovare. De dimineață am vizitat șantierul noului stadion din Ghencea, unde lucrările sunt avansate, așa că avem toate motivele să fim optimiști că anul viitor, în Liga a 3-a, Steaua va juca în noul templu!", a scris Iulian Miu pe Facebook. 

Fostul stoper stelist, în prezent antrenor secund, dar și expert la TV Telekom Sport, a postat și un video de azi cu stadiul lucrărilor din Ghencea.

Mai mult, ziua de astăzi, 24 august, are o încărcătură istorică imensă pentru Steaua. Jurnalistul Gazetei Sporturilor, Cătălin Oprișan, și-a amintit de importanța acestei zile.

"Cred că în orice țară civilizată din istă lume, momentul primului meci din istorie al unei echipe cu tradiție ar fi fost marcat cumva. Nu cu circ ori strigături, dar măcar cu o decupătură dintr-un ziar îngălbenit de vreme. Pe 24 august 1947, AS Armata, Steaua de mai apoi, disputa întâiul joc, pe Venus, 0-0 cu Dermata Cluj", a scris Oprișan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.