Liga 1

Mircea Rednic, gata să revină la Dinamo » Promisiunea care îi va extazia pe fani: „Mă întorc!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 august 2019

Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul plecat cu scandal de la Dinamo la începutul acestei veri, garantează că va reveni la un moment dat în „Ștefan cel Mare”, loc unde rămâne în continuare un personaj extrem de apreciat de suporteri. 

Dinamo este echipa mea de suflet, m-aş întoarce oricând. Şi o să mă întorc. Important e să câştige meciul care urmează, apoi sunt sigur că totul se va schimba în bine. 

Le doresc din suflet asta, chiar dacă au fost ceva probleme, care nu au pornit de la mine, eu iubesc foarte mult Dinamo şi îmi doresc ca Dinamo să îşi revină”, a mărturisit „Puriul”, potrivit TV Telekom Sport. 

Mircea Rednic a antrenat la Dinamo în patru rânduri, ultima oară în sezonul trecut, când prezența sa pe bancă a coincis cu cea mai proastă clasare din istorie, locul 3 în play-out. A plecat de la echipă înainte de startul acestui sezon, după un scandal cu Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu. 

„Strâmbul” a încercat în mai multe rânduri să preia și o parte din pachetul de acțiuni deținut de Ionuț Negoiță, dar tratativele s-au împotmolit de fiecare dată. 

Vezi și: 

Mircea Rednic ar putea investi la Poli Iași: „L-am invitat să ni se alăture!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.