Liga 2

RAPID - ASU POLI // GALERIE FOTO Ca în vremurile bune! „Frații” de la Rapid și Poli, atmosferă incendiară în „Regie”! Scenografia spectaculoasă afișată la start

Articol de Raed Krishan (foto)  —  sâmbătă, 24 august 2019

Rapid - ASU Poli // Pătimașii suporteri ai celor două echipe de tradiție au avut de așteptat ani buni pentru a se revedea din nou într-un meci oficial. Momentul reîntâlnirii, petrecut azi, în Regie, ne arată de ce e nevoie de formațiile istorice ale Ligii 1 în prim-plan. 

Ultrașii Rapidului, înfrățiți de zeci de ani cu cei ai timișorenilor, au cinstit cum se cuvine meciul de azi, la care asistă aproximativ 5.000 de spectatori. În peluza vișinie, atât de neîncăpătoare azi, a fost afișată o scenografie impresionantă la startul partidei

Peluza Rapidului s-a colorat în vișiniu și în violet, giuleștenii arborând și un mesaj desprins dintr-un cântec comun de galerie:„Ne leagă golăneala, ne leagă berea, ne leagă strada și din când în când ne leagă și garda”. 

Versurile integrale ale cântecului, perpetuate de-a lungul a generații întregi de rapidiști și timișoreni, conțin și alte mesaje ce au apropiat ultrașii celor două echipe: „Ne leagă stima și respectul pentru Rică Răducanu, ne leagă dragostea pentru Dan Păltinișanu, ne leagă decenii de frății și prietenii, le vom purta în suflet, cât timp noi vom trăi. Ne leagă ani și ani de luptă cu ticăloșii, ne leagă baricada-n fața tancurilor roșii”.

La rândul lor, timișorenii au venit în număr mare la meci, aproximativ 150 de bănățeni făcând deplasarea la București. Înaintea startului, dar și în timpul meciului, galeriile au strigat la unison: „Poli și Rapid se iubesc la infinit!”.

Urmărește AICI meciul Rapid - ASU Poli

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.