Liga 2

RAPID - ASU POLI // FOTO Clipe de panică: Timișoreanul Jurj, făcut KO de Lazăr » Ambulanța a intervenit de urgență și l-a transportat la spital!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 August 2019

Rapid - ASU Poli // Derby-ul ligii secunde a adus o fază care a amuțit asistența. Rapidistul Rareș Lazăr l-a faultat dur pe Călin Radu Jurj, în minutul 75 al partidei din Regie. 

Deși galeriile celor două echipe sunt înfrățite, jucătorii lui Poli și cei ai Rapidului nu s-au menajat aproape deloc, iar faza derulată în minutul 75 e cel mai bun exemplu. Rareș Radu, 20 de ani, a avut o intrare extrem de dură asupra lui Călin Radu Jurj, 19 ani. Ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă situația timișoreanului a provocat fiori reci pe șira spinării. 

Acesta și-a pierdut cunoștința, iar ambulanța a pătruns imediat pe teren pentru a-i acorda primul ajutor. Fotbalistul și-a revenit după intervenția medicilor, dar a fost transportat totuși la spital. 

Rareș Lazăr, autorul intrării, a fost eliminat abia după ce arbitrul Vlad Băban a văzut gravitatea accidentării lui Jurj. 

Urmărește AICI meciul Rapid - ASU Poli

Vezi și: 

GALERIE FOTO Ca în vremurile bune! „Frații” de la Rapid și Poli, atmosferă incendiară în „Regie”! Scenografia spectaculoasă afișată la start

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.