Stranieri

SLAVIA PRAGA - BOHEMIANS 4-0 // VIDEO Fără Stanciu, dar cu Băluță titular, Slavia și-a turat motoarele pentru returul cu CFR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 August 2019

Slavia Praga, adversara CFR-ului din play-off-ul Ligii Campionilor, a continuat parcursul excelent din campionatul Cehiei, învingând-o într-o manieră categorică pe Bohemians, scor 4-0. Slavia e pe primul loc, cu 19 puncte acumulate din 21 posibile. 

  • Returul Slavia Praga - CFR Cluj e miercuri, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look, TV Digi Sport și TV Telekom Sport

Cu o formulă în care Kral a fost singurul jucător ce s-a regăsit pe teren și în turul de la Cluj, câștigat cu 1-0, și care l-a inclus și pe Alexandru Băluță, Slavia a defilat în meciul jucat în fața propriilor fani.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

În minutul 60, Slavia, care nu s-a bazat pe Stanciu la acest meci, conducea deja cu 3-0, după reușitele lui Husbauer, Frydrych și Kudela. Campioana en-titre din Cehia a închis tabela în prelungiri, după reușita lui Traore. 

Alexandru Băluță, aflat la primul meci ca titular în noul sezon, a fost integralist și a încasat un cartonaș galben în minutul 40. 

Vezi și: 

VIDEO Cosmin Contra primește vești excelente: Hanca, un nou gol pentru Cracovia + Grozav, „dublă” pentru Kisvarda

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.