Liga 1

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 4-1 // Marius Croitoru recunoaște: „CFR ne-a predat o lecție de fotbal! Ce să fac? Să intru eu în poartă?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 August 2019

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, a comentat înfrângerea neverosimilă suferită de moldoveni pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 1-4. 

„Multe nu sunt de spus, e o lecție pentru noi. Prima repriză a fost la mâna CFR-ului. La cald, putem găsi mulți vinovați, dar a fost o lecție de fotbal predată de CFR. Să fim bărbați nu doar când câștigăm, ci și în aceste momente. Mi-am dorit victoria, dar CFR a fost mult mai puternică în acest meci. E o lecție, iar bărbații adevărați vor învăța. 

Controlam jocul în prima parte, dar am primit două goluri în cinci minute. Ce să fac? Să intru eu în poartă? Am pierdut cu acești jucători, dar tot eu am câștigat meciuri cu acești jucători”, a declarat Marius Croitoru, la TV Telekom Sport. 

„Am întâlnit o echipă bună, care a marcat aproape din toate șansele avute. CFR nu ne-a iertat. E un duș rece meritat” - Cătălin Golofca, mijlocaș FC Botoșani

Vezi și: 

VIDEO Campioana a răzbunat cu Botoșani ratările din turul cu Slavia și speră acum la un nou miracol în returul de la Praga

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.