Altele

Tupeu de fost secretar general MTS și viitor prefect de Gorj » Cristinel Rujan, petrecere la mare cu gașca pe banii statului

Articol de Mirela Neag  —  duminică, 25 august 2019

Cristinel Rujan sărbătorește în aceste zile pe Litoral cu alte 12 persoane la Hotelul Sport din Constanța, la prețuri preferențiale.

Plecat din Ministerul Tineretului și Sportului din luna martie, fostul secretar general Ion Cristian Rujan a rămas totuși fidel fostului loc de muncă. În aceste zile, fostul demnitar sărbătorește pe Litoral, împreună cu prietenii, promovarea în funcția de prefect de Gorj, numirea urmând să fie oficială săptămâna viitoare. 

Rujan a sosit la Constanța și s-a cazat cu tot cu gașca la Hotelul Sport, unitate aflată în subordinea MTS și unde beneficiază de prețuri preferențiale atât la cazare, cât și la mâncare.

„Pentru salariați nu este niciodată loc la hotelul din Constanța, și nici la cel din Poiana Brașov, dar pentru fostul angajat al ministerului s-au aprobat imediat trei camere, pentru 3 familii, și toți mănâncă tot aici, având rezervată toată ziua o masă pentru 12 persoane. Numai șefii primesc astfel de aprobări. Este o rușine. La veniturile pe care le are, Rujan s-a pretat la prețuri preferențiale”, a declarat pentru Gazeta o sursă din cadrul MTS. 

Conform declarației de avere, fostul secretar general a avut 125.000 de lei venituri totale în 2018.

Declarație de avere Cristinel Rujan by Gazeta Sporturilor on Scribd

, după ce Gazeta a dezvăluit că acesta s-a ocupat de componența comisiei de examinare și a avizat concursul pentru ocuparea postului de consilier superior la Direcția Economică din minister, care a fost câștigat de soția sa, Adina Rujan, cu 151 de puncte. După publicarea investigației, concursul a fost anulat.

Gazeta publică o fotografie făcută ieri în parcarea Hotelui Sport în care se văd patru autoturisme cu numere de Gorj.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.