Liga 1

VIITORUL - VOLUNTARI 4-0 // VIDEO Hagi are un nou superstar, scăpat de „becalită”! E pe postul „Kaka-Rui Costa” în sistemul copie după Ancelotti!

Articol de Remus Răureanu  —  duminică, 25 august 2019

Viitorul s-a impus cu scorul de 4-0 contra celor de la FC Voluntari, în cadrul etapei a șaptea din Liga 1. 

Hagi l-a reparat pe Gabi Iancu, atacantul al cărui potențial părea grozav în urmă cu șase ani, înainte ca FCSB să-i tocească și lui aura de viitor mare fotbalist. 

Hagi a mai scos din atelierul magic o mașinărie ca nouă, după ce o recepționase ca pe un hârb bun de aruncat.

Iancu, pe care Gică îl etichetase "noul Raul" în urmă cu șapte ani, înainte să-l vândă la FCSB cu 800.000 de euro, s-a pierdut în clubul fără răbdare și fără plan pe care-l conduce Becali. 

Sigur, atacantul a regresat și din cauza unor defecte proprii, nu a fost de vină numai mediul roș-albastru poluat. 

Pierdut, cu calități diluate pe care nu i le mai vedea aproape nimeni, Gabi a revenit în vara asta la Ovidiu după ce retrogradase cu Dunărea Călărași și Hagi a izbutit să-l scuture de rugină în numai două luni și un pic. 

Fostul internațional de tineret arată din nou ca atunci când era lăudat și curtat: foarte tehnic, cu fizic bun de vârf, dar creativ și util și într-o repriză secundă în care a fost retras la creație, pe postul „Kaka/Rui Costa” în sistemul lui Hagi, o copie a tacticii lui Ancelotti din Milanul primei părți a anilor 2000. 

Iancu a înscris primul gol, apoi a pasat grozav la faza în care George Ganea a făcut 2-0 și a clarificat, astfel, o partidă în care FC Voluntari doar a sperat să amâne momentul în care avea să încaseze primul gol. Conducerea din Ilfov a lucrat împotriva lui Bergodi în vara asta, a lenevit două luni și acum caută să umple de la o etapă la alta găurile, să peticească o echipă zdrelită de campania de transferuri dezastruoasă. 

Bergodi trimite pe teren de la o rundă la alta fotbaliști cu care abia acum fac cunoștință el și jucătorii deja existenți în vestiar: Julio Cesar, Harrer, Ebralidze. Echipa ar trebui să devină tot mai bună pe măsură ce "blenderul" va fi omogenizat și noile ingrediente. Până se dezmeticesc nou-veniții, Cristiano se obișnuiește cu înfrângerile.

"E o victorie categorică a Viitorului, ne-a dominat din toate punctele de vedere, noi n-am reușit să ținem pasul, a fost o diferență prea mare și ca joc, nu doar ca rezultat" - Victor Râmniceanu, portar FC Voluntari

"A fost un meci frustrant pentru noi, Viitorul joacă precum Barcelona, mută mingea de pe o parte pe alta, atacă prin toate zonele, e foarte greu să te aperi în fața unui asemenea stil. Eu am fost junior la Ovidiu timp de doi ani, știu exact cum se antrenează acolo, și tot n-am reușit să-i blochez pe constănțeni" - Gabriel Deac, mijlocaș FC Voluntari

Viitorul - Voluntari  4-0

  • Au marcat: Iancu 16, G. Ganea 55, Houri 82, Rivaldinho 87
  • Vezi AICI VIDEO
  • 3.280 de spectatori asistă la această întâlnire

Echipele de start

VIITORUL: Căbuz - Mladen, Țîru, Iacob, Boboc - Achim, Artean, Houri - Iancu, Ganea, Mățan
REZERVE: Cojocaru, Ciobanu, Filip, Dulca, Rivaldinho, Calcan, Casap
ANTRENOR: Gheorghe Hagi 

VOLUNTARI: Rîmniceanu - Ricardinho, Rodriguez, Armaș, Vlad - Căpățînă, Gorobsov, Laidouni - Costin, Popadiuc, Gheorghe
REZERVE: Mitrev, Balaur, Kovic, Harrer, Deac
ANTRENOR: Cristiano Bergodi 

Stadion: „Academia Gheorghe Hagi” 
Arbitru: Adrian Cojocaru (Galați) / Asistenți: Gabriel Stroe (Pitești) și Vlad Bârleanu (București)

VEZI ȘI:

VIDEO Gică Hagi, despre numirile lui Victor Pițurcă și Bogdan Vintilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.