Stranieri

NEW YORK CITY FC - NY RED BULLS 2-1 // Alexandru Mitriță, aproape de locul 1 în MLS! Ce i-a spus Guardiola și care e visul românului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 25 August 2019

Alexandru Mitriță (24 de ani) a fost titular în derby-ul din SUA, dintre New York City FC și New York Red Bulls, câștigat de formația lui cu 2-1.

Formația lui Mitriță a făcut încă un pas important spre play-off-ul din MLS. New York City FC a ajuns la 47 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul Atlanta. Newyorkezii au și un meci mai puțin disputat.  

Vezi AICI clasamentul din MLS!

Partida de azi-noapte, disputată pe Yankee Stadium în fața a 29.000 de spectatori, a început prost pentru Mitriță și compania. Alex Muyl a deschis scorul în minutul 10 pentru oaspeți, dar la pauză s-a intrat cu un rezultat de egalitate. Argentinianul Maximiliano Moralez a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 43.

Golul decisiv a venit în minutul 53 de la brazilianul Heber. Mitriță a fost înlocuit în al șaselea minut de prelungire al reprize secunde.

Mitriță: „Guardiola m-a felicitat”

Pep Guardiola e un oaspete obișnuit al formației lui Alexandru Mitriță. Atacantul român a dezvăluit o parte din discuțiile avute cu antrenorul lui City.

„Mister Guardiola m-a felicitat, mi-a spus că am făcut meciuri bune. E extraordinar să auzi asta de la cel mai mare antrenor din lume. Niciodată să nu spui niciodată unei mutări. Mie îmi place să visez”, a declarat Alexandru Mitriță la TV Digi Sport. 

„Duelurile cu Spania și Malta sunt cele mai importante. Știm ce echipă au ibericii. Va fi un meci greu”
Alexandru Mitriță

VEZI ȘI

Napoli îl vinde pe Vlad Chiricheș » Suma uriașă cerută la schimb + ce echipă din Serie A îl dorește

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.