Tenis

VIDEO Simona Halep a primit o scrisoare emoționantă de la o tânără jucătoare: „A fost cel mai mare compliment pe care l-am primit vreodată”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 august 2019

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a primit un mesaj emoționant de la Katherine, o tânără jucătoare de tenis din New York.

Într-o campanie a sponsorului tehnic Nike, Simona Halep s-a întâlnit cu unul dintre milioanele de fani pe care românca îi are în întreaga lume. Katherine, o fată de 14 ani din Brooklyn, a avut această șansă după ce i-a transmis un mesaj special.

  • Simona Halep va debuta marți la US Open, cu americanca Nicole Gibbs (135 WTA). Detalii AICI!

„Dragă Simona Halep, am fost uimită de prima dată când te-am văzut la televizor. Acolo era o fată cu puteri nemărginite, în ciuda faptului că era atât de mititică. Învingea cele mai bune jucătoare din lume, era atât de dominantă. Meciul acela mi-a arătat cum exact cine ești și cum vreau eu să fiu ca jucătoare de tenis.

La 14 ani am intrat timidă pe teren împotriva unor jucătoare mai mari, puternice. Dar nu erau mai puternice decât mine, pentru că, nu știu cum, loveam foarte tare. Mi se-a spus că joc la fel ca tine. Ești calmă, puternică, energică, capabilă de lucruri mari. Ești o adevărată campioană!

Spre asta țintesc și eu în viață. Vreau să am drumul meu, să îmi urmez destinul. Cel mai mare compliment pe care l-am primit vreodată a fost când mi s-a spus că joc la fel ca tine. Am învățat că mărimea nu contează”, scrie în mesajul primit de Simona Halep.

Vezi și:

De ce crede Darren Cahilll că „Halep are o șansă grozavă”: „Ăsta e și unul dintre motivele pentru care am lucrat cu ea”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.