Campionate

Wesley Sneijder, transformare TOTALĂ! Cum arată olandezul la două săptămâni de la retragerea din fotbal!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 25 August 2019

Wesley Sneijder (35 de ani), olandezul retras de două săptămâni din fotbal, pare să nu mai fie interesat de disciplina de sportiv.

Camerele TV l-au surprins în tribune la meciul de astăzi dintre Utrecht, echipa alături de care s-a alăturat ca director sportiv, și Venlo, scor 0-2. Cu un pahar în mână, Sneijder, fostul jucător care a ajutat enorm Inter Milano în drumul spre a treia Ligă a Campionilor, pare destul de pufos pentru un sportiv de performanță abia retras.

Cariera lui Wesley Sneijder 

Sneijder și-a început cariera la academia lui Ajax Amsterdam, în 2002. În anul 2007 a fost cumpărat de Real Madrid pentru suma 27.000.000 €, o sumă fabuloasă pentru acea vreme, unde a reușit să câștige și titlul în același an.

Cariera sa a continuat la Inter Milano, unde a plecat în vara anului 2009 și a devenit un adevărat star al echipei lui Jose Mourinho. Coleg cu internaționalul român, Cristi Chivu, a reușit tripla câștigând titlul, Cupa Italiei și Liga Campionilor.

Citește și:

VIDEO Wesley Sneijder, arestat! Olandezul s-a urcat pe o mașină și a început s-o lovească, fiind sub influența băuturilor alcoolice
 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.