Handbal

CSM BUCUREȘTI - SCM RM. VÂLCEA 29-23, SUPERCUPA ROMÂNIEI // Crina Pintea, desemnată MVP: „La un moment dat aveam toată echipa în spate!”

Articol de Marian Ursescu  —  duminică, 25 august 2019

Crina Pintea (29 de ani), jucătoarea CSM-ului, a fost desemnată MVP-ul partidei din Supercupa României, scor 29-23 cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Imposibil de ținut de jucătoarele vâlcene, Crina spune că nu a fost deloc un meci „finuț”.

- Crina, primul meci, prima victorie. Cum a fost? Tensiune multă la un meci cu Vâlcea? 

- Eu nu am fost anul trecut, dar pentru noi și echipa noastră e important că am mai pus o liniuță la ceea ce ne dorim să realizăm în acest sezon. A fost o perioadă grea de pregătire, multe fete au fost accidentate, dar ușor-ușor își revin. Suntem mulțumite, mai este de lucru, dar am încercat să punem la punct foarte repede sistemul. Am reușit cât de cât să omogenizăm echipa.  

- Ai fost desemnată MVP. 

- Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă, sunt fericită pentru ceea ce trăiesc acum. 

- Ai avut tot timpul două-trei jucătoare în spate. Mai poți? 

- A fost toată echipa la un moment-dat pe mine, cred că trebuiau să vină și cele de pe bancă, poate atunci fluierau ceva. Eu îmi doresc doar să fiu puternică. Și da, nu a fost cel mai finuț meci. Asta mi s-a întâmplat și în Franța, și la Gyor, dar eu pot să duc, doar îmi doresc să fiu sănătoasă, repet. 

- Meciul în sine ți-a plăcut, sala plină, atmosferă... 

- E frumos când ai altfel de meciuri. Sezonul acesta o să fie și alte echipe în lupta pentru titlu, s-au făcut transferuri importante și va fi interesant. 

VEZI ȘI:

GALERIE FOTO CSM București predă o lecție celor de la SCM Râmnicu Vâlcea și câștigă Supercupa României

CSM BUCUREȘTI - SCM RM. VÂLCEA 29-23, SUPERCUPA ROMÂNIEI // A recidivat accidentarea Norei Mork? Norvegianca, în lacrimi la meci

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.