Liga 1

VIDEO Gică Hagi sare în apărarea lui Ianis și a lui Răzvan Marin: „Săracii copii! Vrem să distrugem tot? Acolo antrenorul comandă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 august 2019

Viitorul a câștigat fără probleme meciul cu Voluntari, scor 4-0. La final, Gică Hagi a sărit în apărarea lui Răzvan Marin și a lui Ianis Hagi.

Răzvan Marin (23 de ani) are mulți contestatari după primele meciuri la Ajax Amsterdam, în timp ce Ianis Hagi (20 de ani) nu a jucat în ultimul meci al celor de la Genk. „Regele” cere răbdare în privința celor doi.

„Avem un jucător care joacă la Ajax titular, care face lucruri importante şi vorbim de ce zice un Gigel sau Ionel despre el. În loc să ţinem cu jucătorii noştri, în loc să ne bucurăm de ei, că sunt la Ajax, la Genk, noi îi criticăm. 

O să vină şi rândul lor. Au jucat şi titulari. Răzvan Marin are 22 de ani şi este titular la Ajax. Acum două săptămâni greșise vreo două pase din 100 de atingeri. Când o să mai ajungă un fotbalist acolo? Vrem să distrugem tot ce e mai bun? Daţi-le timp să se adapteze. Acolo comandă antrenorul, nu bla bla bla, unul care vorbeşte, care are interes să critice. Săracii copii. Ce e în mintea lui Răzvan când vede ce se întâmplă la el acasă...”, a declarat Hagi într-o conferință de presă.

Conferința lui Gică Hagi de la finalul victoriei cu Voluntari

Vezi și:

Gheorghe Hagi, încântat de revenirea lui Rivaldinho + Ce mutări mai pregătește: „Să nu credeți că ne-am pierdut creativitatea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.