Handbal

EXCLUSIV Nora Mork e out! Ghinion teribil pentru norvegiancă » Și-a rupt ligamentul încrucișat la genunchiul stâng

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 August 2019

Cea mai titrată jucătoare de la CSM București, norvegianca Nora Mork (28 de ani), s-a accidentat în minutul 31 al Supercupei României, de la Brașov, SCM Rm. Vâlcea-CSM București 23-29. 

Vezi AICI detalii+FOTO de la meci

Tripla campioană europeană și campioană mondială cu „naționala” Norvegiei, de patru ori câștigătoare a Ligii Campionilor, Nora Mork a suferit până acum, în carieră, 8 intervenții chirurgicale. Ultimele două dintre ele, chiar la genunchiul stâng!  

Nora Mork a încercat o schimbare de direcție chiar la primul atac din repriza secundă. A încercat să treacă pe lângă daneza Ann Grete Norgaard, dar i-a fugit genunchiul și imediat s-a întins pe suprafața de joc. A ieșit șchiopătând de pe teren, a plecat la vestiare și a revenit imediat. S-a așezat însă lângă banca de rezerve și a început să plângă. 

Nora Mork jucase excelent în prima repriză a partidei cu Vâlcea, reușind să marcheze de patru ori, de două ori din acțiune și în două rânduri de la 7 metri.  
În turneul de pregătire din Suedia, Nora Mork a mai suferit o accidentare la genunchiul stâng, dar atunci a fost doar o sperietură. Surse din cadrul CSM spun că accidentarea de acum a survenit și pe fondul întinderii ligamentului la turneul de la Skovde.  

Toate colegele au încercat să o consoleze, dar numai în sufletul ei să nu fii. Pentru norvegianca de 28 de ani, această accidentare ar putea însemna finalul carierei. Sora geamănă a Norei Mork, Thea Mork, a renunțat și ea la cariera de handbalistă, tot din cauza numeroaselor accidentări, la 26 de ani! 

CSM București rămâne acum descoperită pe interul dreapta, acolo antrenorul Tomas Ryde având-o ca inter de meserie doar pe Andrea Klikovac. 

VEZI ȘI:

SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut Supercupa, dar amenință: „CSM va avea viață grea cu noi în campionat”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.