Liga 1

Ce debandadă e la FCSB! Bogdan Vintilă, UMILIT de jucători: episod halucinant la primul antrenament al noului antrenor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 august 2019

Bogdan Vintilă, 47 de ani, noul antrenor principal de la FCSB, a nimerit în haosul fără precedent de la echipa lui Gigi Becali.

Patronul vrea să dicteze toate schimbările, antrenorii n-au pic de autoritate, iar jucătorii, complet bulversați, au ajuns să nu mai țină cont de nicio indicație.

Un episod reprezentativ s-ar fi petrecut la chiar primul antrenament al lui Bogdan Vintilă de la instalare. Potrivit consilierului FRF Andrei Vochin, citat de Fanatik, Vintilă le-a cerut jucătorilor mai experimentați să-și schimbe poziționarea în timpul unui joc de antrenament, schimbare cu care greii vestiarului n-ar fi fost deloc de acord.

La noi, regula e că la mijloc intră cei tineri, nu «veteranii»”, i-ar fi spus Bălgrădean lui Vintilă.

Vintilă n-a avut ce să facă, și-a dat seama că solicitarea sa n-are cum să-i „atingă” pe greii vestiarului de la FCSB, continuând apoi antrenamentul fără alte obiecții.

Pentru evoluția din înfrângerea de la Mediaș, 0-4, Cristian Bălgrădean a primit nota 2, la fel ca Vlad, cel pe care-l înlocuise, fiind al treilea cel mai slab jucător de la FCSB. Doar fundașii centrali Ciorbadjinski și Cristea au primit 1, ambii fiind eliminați. 

Vezi și: 

FCSB // Vergil Andronache și-a dat demisia! Cum a primit vestea Gigi Becali 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.