Liga 1

DINAMO - HERMANNSTADT 3-0 // Rușine istorică! Dinamo și FCSB au făcut ROCADA! Victoria „câinilor” trimite echipa lui Gigi Becali pe ULTIMUL LOC!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 August 2019

Dinamo a învins-o pe Hermannstadt cu 3-0 și a părăsit ultimul loc, după etape la rândul petrecute în subsolul clasamentului. 

Victoria roș-albilor provoacă însă un alt șoc în fotbalul românesc: FCSB e pentru prima oară în istorie loc pe ultimul loc!

Victoria din această seară are însă un efect pozitiv pentru Dinamo, care obține a doua victorie a sezonului și urcă până pe locul 9, înregistrând un salt 5 poziții. Echipa lui Dusan Uhrin e pe locul 9, cu 6 puncte. Practic, la doar patru lungimi de locurile de play-off. Etapa viitoare, Dinamo joacă în deplasare cu Sepsi

În schimb, suferința continuă la FCSB. Cu 5 înfrângeri consecutive, roș-albaștrii sunt pe ultimul loc, o situație fără precedent. Sufocată de probleme de tot felul, FCSB e în pragul de jos al existenței sale.

Iar seria negativă are toate șansele să continue: etapa următoare, FCSB primește vizita Viitorului, una dintre candidatele certe la titlu. 

Vezi și: 

FCSB // Surprinzător! Ce cotă are FCSB la titlu, deși e pe locul 13 în clasament

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.