Liga 1

DINAMO - HERMANNSTADT 3-0 // Mircea Lucescu, fără rețineri după ce a fost prezent la meci: „Acesta nu mai e un stadion de fotbal!” + „Dacă aș putea să ajut Steaua, aș face-o cu tot sufletul!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 august 2019

Mircea Lucescu (74 de ani), fostul mare jucător și antrenor al celor de la Dinamo, a fost prezent în lojă la partida Dinamo - Hermannstadt 3-0, iar la final a oferit o serie de declarații tari.

„Dinamo era într-un moment rău, avea nevoie de victorie. Portarul (n.a - Piscitelli) a fost foarte bun. Și Dinamo și Steaua trec prin momente grele și au nevoie de puncte. Se vede nesiguranța, sunt unele greșeli puerile. Jucătorii resimt presiunea și e păcat că s-a ajuns aici”, a declarat Il Luce.

Apoi, Lucescu s-a plâns de stadionul din Ștefan cel Mare, exprimându-și regretul că stadionul fostei sale echipe nu va fi modernizat: 

Acesta nu mai e un stadion de fotbal. Această echipă merita să-i fie construit un stadion! E foarte delicat în aceste condiții. De la distanță, e greu să distingi ceea ce este pe teren și dispare plăcerea a ceea ce presupune prezența la un meci”.

Prezent în vestiarul FCSB-ului în urmă cu două săptămâni, înaintea partidei FCSB - Mlada Boleslav 0-0, Lucescu s-a luat de cei care i-au contestat acea vizită: „Cei care au comentat că am fost în vestiarul FCSB-ului habar n-au ce înseamnă peformanța. Fiecare jucător cunoaște istoria unui antrenor de succes, iar acest lucru ajută. O faci atunci când ți se cere și te roagă să spui câteva cuvinte. Dacă aș putea să ajut Steaua să iasă din situația în care se află, aș face-o cu tot sufletul! La fel aș proceda și pentru Dinamo sau orice echipă care ne-a reprezentat în Europa”.

Vezi și: 

DINAMO - HERMANNSTADT 3-0 // Dan Nistor, săgeți după ce a trimis-o pe FCSB pe ultimul loc: „Mai știu eu pe cineva care se bucura de răul nostru”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.