Liga 3

VIDEO Răsturnare de situație la FC U Craiova! Veste importantă pentru echipa lui Adrian Mititelu: „Am decis să ne încălcăm cuvântul dat”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 august 2019

FC U Craiova 1948, echipa din Liga 3, se pregătește de primul meci acasă în acest sezon, iar echipa finanțată de Adrian Mititelu a primit o veste neașteptată. 

FC U Craiova va juca pe teren propriu, la Severin, în turul III al Cupei României, miercuri, de la ora 19:00, contra echipei din Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu (programul complet AICI).

PELUZA SUD S-A RĂZGÂNDIT

După ce în sezonul trecut au boicotat partidele de la Severin, considerate acasă, și au preferat să susțină echipa doar în deplasări, ultrașii din Peluza Sud 1997 Craiova au anunțat că au decis să renunțe la respectiva formă de protest

Astfel, alb-albaștrii antrenați de Eugen Trică vor fi susținuți de galerie, miercuri, contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

Ultrașii sunt în continuare supărați pe Adrian Mititelu, din cauză că finanțatorul nu a găsit o soluție privind disputarea meciurilor de acasă în Craiova, dar spun că sunt dispuși să renunțe la boicot pentru a spori șansele echipei de a promova în Liga 2 la finele acestui campionat. 

Peluza Sud 1997 și-a anunțat decizia printr-un comunicat postat pe pagina de facebook: 

„Echipa are nevoie de noi! Fraților, după ce anul trecut echipa a ratat promovarea, ne vedem puși în postura de a pune presiune și mai mare pe jucători, pentru că Știința nu își permite să mai stea încă un an în Liga a 3-a. 

Le transmitem jucătorilor că vom face tot posibilul sa le fim alături la toate meciurile, atât «acasă» cât și în deplasare. Însă, îi înștiințam de pe acum că singurul țel este PROMOVAREA. Ne încalcăm cuvântul dat de a nu merge la meciurile de la Drobeta Turnu Severin, doar cu acest scop de a-i susține mereu și nu acceptăm să ne mai dezamăgească.  

Rămânem însă pe aceeași pozitie și îi vom cere finanțatorului echipei să-și respecte promisiunea de a aduce echipa la Craiova, acolo unde îi este locul. Că va construi un alt stadion sau că va cădea la o înțelegere pentru a juca pe alt stadion din Craiova, mai puțin ne interesează manevrele lui, echipa este în această situație doar din cauza lui și nu a Peluzei Sud 1997, singura care a iubit aceasta echipa necondiționat” - Peluza Sud 1997 

VIDEO // Peluza Sud 1997 a susținut echipa la Pâncota, în prima etapă a sezonului din Liga 3, la victoria Craiovei, 1-0, cu Șoimii Lipova: 

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - MALTA // FRF închide stadionul „Ilie Oană”! Naționala amână Petrolul - Csikszereda

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.