Liga 1

Gică Popescu a spus, în direct la TV, de ce Eric nu mai joacă: „Sunt anumite reguli pe care jucătorul trebuie să le respecte”

Gică Popescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 august 2019

Gică Popescu (51 de ani), președintele clubului Viitorul, a explicat de ce Gheorghe Hagi (54 de ani) nu s-a mai bazat în ultimul timp pe Eric de Oliveira (33 de ani, mijlocaș ofensiv). 

„E vorba despre kilogramele în plus. Știți că Gică este foarte exigent. Sunt anumite reguli pe care jucătorii trebuie să le respecte. Ei știu greutatea optimă, iar ea trebuie respectată”, a spus Popescu la ProX.

Brazilianul nu a jucat în ultimele două meciuri din Liga 1 pentru echipa antrenată de Gheorghe Hagi: Astra - Viitorul 1-1 și Viitorul - Voluntari 4-0.

Hagi a declarat în urmă cu o săptămână că Eric este accidentat, dar că acesta va juca din nou atunci când va dori antrenorul: „O să îl vedeți când o să vreau eu! E accidentat, dar apare când vreau eu”.  

Eric de Oliveira a egalat recent recordul celui mai bun marcator străin din Liga 1, Wesley da Silva (38 de ani), ambii având 64 de goluri.

204 meciuria adunat Eric în Liga 1, în timp ce Wesley a bifat 121 de partide

VEZI ȘI: 

Chindia Târgoviște și-a completat lotul cu Andrei Pițian și Ioan Dumiter

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.