Liga Campionilor

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Nicolae Stanciu o plânge pe FCSB: „Simt puțină durere, încă am prieteni acolo”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 august 2019

Nicolae Stanciu (26 de ani) se pregătește pentru returul cu CFR Cluj din această seară, din cadrul play-off-ului Ligii Campionilor, dar un gând îi zboară și la fosta sa echipă, FCSB. 

  • Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 în tur) e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport 
  • Învingătoarea merge în grupele Ligii Campionilor, în timp ce învinsa va participa în grupele Europa League

Fotbalistul Slaviei a vorbit despre situația delicată de la FCSB și a anunțat că le ține pumnii roș-albaștrilor în returul cu Guimaraes din play-off-ul Europa League. 

Sunt trist, simt puțină durere, încă am prieteni acolo. Țin legătura cu Adi Popa, cu Pintilii, sunt jucători de care mă leagă o prietenie strânsă, pentru ei sunt trist! 

Tot ce le doresc e să obțină joi calificarea, au nevoie. Chiar dacă lucrurile nu merg tocmai bine, cu o calificare și-ar salva sezonul, chiar dacă în campionat nu este situația pe care și-o doresc”, a spus Nicolae Stanciu, la TV Digi Sport. 

FCSB joacă returul cu Guimaraes joi, de la ora 22:00, iar meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro. În tur, cele două formații au remizat, scor 0-0, iar câștigătoarea din Portugalia va accede în grupele Europa League. 

VEZI ȘI:

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cătălin Golofca a plecat de la Botoșani și a semnat cu campioana României! Tranzacție de 500.000 de euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.