Cupa Romaniei

CSA STEAUA - CS BALOTEȘTI 4-0 // Steaua și-a luat avânt după succesul din Cupă » Iulian Miu: „Facem față cu brio FCSB-ului!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 August 2019

Iulian Miu (43 de ani), antrenorul secund al celor de la CSA Steaua, a prins încredere după victoria clară reușită azi cu CS Balotești, scor 4-0, în turul III al Cupei României.

Miu a declarat că e pregătit pentru o confruntare cu FCSB, duel care ar putea avea loc în șaisprezecimile de finală ale competiției. 

„E o diferență între echipele de Liga 1 și cele de Liga 4, dar cred că putem face față cu brio celor de la FCSB. Dacă ne vom califica în fazele superioare, ne vom lupta cu orice echipă din Liga 1!”, a declarat Iulian Miu, potrivit TV Digi Sport.

Azi, în Colentina, încurajată de peste 1.000 de ultrași, Steaua, formația de Liga 4, a trecut fără probleme de CS Balotești, echipă din Liga 3, scor 4-0. Antohi, Elek, Morariu și Enceanu au semnat reușitele echipei antrenate de Daniel Oprița.  

Steaua și-a asigurat calificarea în turul IV, astfel că mai trebuie să treacă de un tur pentru a ajunge la confruntările cu formații din prima ligă. Echipele de Liga 1 intră în competiție din „16-imi”, adică după disputarea turului IV.

Vezi AICI toate rezultatele din turul III al Cupei României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.