Europa League

GUIMARAES - FCSB // Bogdan Vintilă: „E păcat că tocmai românii fac așa ceva. Nu sunt ironic, nu sunt sarcastic”

Articol de Remus Răureanu  —  Wednesday, 28 August 2019

Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani), antrenorul FCSB-ului, a susținut conferința de presă dinaintea returului cu Guimaraes de joi. Fostul portar s-a arătat deranjat de unele întrebări ale jurnaliștilor români. 

  • Guimaraes - FCSB se joacă joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0!

„Am venit pregătiți pentru confruntarea de mâine seară, am văzut că jucătorii sunt foarte montați și își doresc ca acest joc să fie un nou început pentru echipa noastră. Știm că va fi o atmosferă incendiară. 

Nu pot să comentez declarațiile patronului. Pot să spun că respectăm acest club și suporterii, dar nu comentez ce spune patronul.

Impresia mea la primul joc a fost că FCSB putea câștiga, a avut mai multe ocazii (n.a - meciul tur, încheiat 0-0). Bineînțeles, acum totul se schimbă pentru că jucăm în deplasare și altele sunt datele problemei. Ne dorim să mergem mai departe, acesta este primul obiectiv. Nu contează rezultatul, ci doar calificarea”, a spus Vintilă, în cadrul conferinței de presă din această seară. 

„Simțiți că la meciul de joi e în joc și postul dumneavoastră?”, a fost întrebat Vintilă de unul dintre jurnaliștii români prezenți la Guimaraes. 

Antrenorul a părut deranjat de întrebare: „Nu mă tem de nimic, nici de demitere. E păcat că tocmai românii fac așa ceva. Nu sunt ironic, nu sunt sarcastic. Eu sunt conectat la meci, nu citesc presa. Și nu mă tem de nimic! Am venit de câteva zile, mai departe vom vedea”.

„Doi jucători de la Guimaraes mi-au ieșit în evidență, Davidson și Pepe. Și ceilalți sunt jucători foarte buni, dar cei doi ies în evidență” -Bogdan Vintilă

Vezi și: 

GUIMARAES - FCSB // Sorry, Gigi! :D » Pronosticul lui Florin Tănase pentru retur

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.