Liga Campionilor

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 1-0 (2-0 la general) Dan Petrescu și-a luat la țintă un jucător: „Bună întrebare! M-a surprins și pe mine”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 29 August 2019

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a trasat concluziile după eliminarea din play-off-ul Ligii Campionilor. Ardelenii au pierdut și returul cu Slavia, scor 0-1, după ce pierduseră cu același scor și în tur. 

  • Eliminată din play-off-ul Champions League, CFR va evolua în grupele Europa League. Tragerea la sorți e vineri, 30 august, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro. 

„Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, foarte puternice, care nu a pierdut niciun meci în acest sezon. Per total, avem niște regrete. Cred că dacă meciul tur s-ar fi terminat 0-0, adversarii noștri ar fi jucat cu mai multă frică azi. Per total, portarul Slaviei a fost eroul acestei duble manșe. 

Acest grup de jucători fantastici merita să fie în grupele Champions League. Din păcate, am luat un gol pe o greșeală în apărare care nu ne-a mai dat nicio șansă. Azi am bătut fazele fixe foarte rău. Nu înțeleg de ce, exersasem dimineață. 

Am făcut o campanie fantastică, echipa merită felicitări. Regretul meu e că am pierdut turul de la Cluj cum l-am pierdut. Echipa arată bine. Am încredere că ne vom califica din grupele Europa League pentru că nu cred că vom întâlni o adversară mai puternică decât Slavia acolo. Oricum, am făcut un miracol să ajungem în play-off. Dar cred că acești jucători ar fi meritat să ajungă în grupele Champions League

„Unde era Susic? „Bună întrebare!”

„Bursucul” a acuzat lipsa de marcaj de la golul cehilor: Nu știu unde era Susic la gol, bună întrebare. M-a surprins și pe mine”. 

Bosniacul și-a lăsat flancul descoperit la faza din care Slavia a înscris unicul gol al partidei, iar colegii săi nu l-au putut bloca pe Boril, cel care l-a învins pe Arlauskis. 

„Șansele noastre ar fi fost mai bune cu un Țucudean în toate forțele. Totuși, nu cred că ne-am fi calificat nici cu el, nici cu Culio” - Dan Petrescu

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 1-0 (2-0 la general) FOTO+VIDEO Iluzii de Ligă doar o repriză: CFR a cedat și returul în fața Slaviei Praga și merge în grupele Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.