Liga Campionilor

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 1-0 (2-0 la general) // NOTE GSP: George Țucudean și alți 4 clujeni au dezamăgit în cel mai important meci al sezonului + cât a primit Nicolae Stanciu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 29 August 2019

CFR Cluj s-a oprit în play-off-ul Champions League, învinsă de Slavia Praga cu 0-2 la general. Aseară, la Praga, ardelenii n-au mai reușit un miracol și au pierdut cu 0-1 un meci în care n-au mai arătat strălucirea din precedentele tururi preliminare. 

  • Eliminată din play-off-ul Champions League, CFR va evolua în grupele Europa League. Tragerea la sorți e vineri, 30 august, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro. 

Trei jucători din formația de start aliniată de Dan Petrescu au dezamăgit aseară. Fundașul Andrei Mureșan a fost punctul vulnerabil din apărare și a primit nota 5, la fel ca Luis Aurelio și Ciprian Deac, cei care nu și-au adus niciun aport semnificativ în ofensivă.  

Tot 5 a primit și George Țucudean, golgeterul trimis la luptă în minutul 70, dar care nu s-a remarcat cu nimic și nu și-a creat nici măcar o ocazie de gol. 

Cei mai buni jucători din echipa lui Dan Petrescu au fost goalkeeper-ul Arlauskis, cel care a salvat echipa în câteva rânduri, și fundașul Andrei Burcă, care a dat siguranță unei defensive în multe rânduri dezorientată. 

Nicolae Stanciu, românul de la Slavia Praga, a făcut și aseară o partidă solidă și a primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor. Acesta a avut două șuturi periculoase, dar a fost blocat de fiecare dată de Arlauskis.

Vezi și: 

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 1-0 (2-0 la general) Dan Petrescu și-a luat la țintă un jucător: „Bună întrebare! M-a surprins și pe mine” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.