Tenis

US OPEN // VIDEO Nick Kyrgios a dat-o la întors, speriat că ar putea fi suspendat 3 ani » Cum și-a schimbat declarațiile după ce acuzase că „circuitul ATP e corupt”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 august 2019

Nick Kyrgios (30 ATP, 24 de ani) a pus din nou lumea tenisului pe jar după ultimele sale declarații, când a afirmat că ATP e un for corupt, nemulțumit de amenda de 113.000 de dolari primită pentru scandalul creat la Cincinnati. 

La o zi după ce a criticat dur ATP, conștientizând că riscă o suspendare uriașă de 3 ani, Kyrgios și-a nuanțat declarațiile: „Nu mi-am ales bine cuvintele. Am vrut să spun că ATP judecă după un standard dublu. Sunt conştient că merit amenzi şi sancţiuni uneori”, a spus australianul, potrivit BBC. 

După partida din primul tur cu Steve Johnson (86 ATP, 29 de ani), sportivul a fost întrebat despre amenda de 113.000 de euro primită ca urmare a comportamentului nesportiv de la Cincinnati și s-a arătat deranjat de discuție.  

„Circuitul ATP e corupt oricum. Nu mă agit în legătură cu asta deloc. Am fost amendat cu 113 mii de dolari pentru ce? De ce vorbim despre ceva ce s-a întâmplat acum trei săptămâni, când tocmai am eliminat pe cineva în prima rundă la US Open?”, a spus Kyrgios

Reacția nervoasă de la Cincinnati

Vezi și: 

Nu mi-am ales bine cuvintele. Am vrut să spun că ATP judecă după un standard dublu. Sunt conştient că merit amenzi şi sancţiuni uneor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.