Europa League

GUIMARAES - FCSB 1-0 // Florin Tănase a anunțat noul obiectiv al FCSB-ului: „Nu progresăm, stăm pe loc!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 30 August 2019

FCSB a ratat pentru al doilea an consecutiv calificarea în grupele Europa League, după 0-1 cu Guimaraes, în returul play-off, iar Florin Tănase (24 de ani) a fixat un nou obiectiv pentru echipa antrenată de către Bogdan Vintilă.

Vezi AICI desfășurarea partidei 

„Trebuie să strângem rândurile, să o luăm de la capăt, pentru că în campionat suntem într-o situație dezastruoasă. Trebuie să salvăm ce mai este de salvat în acest sezon. Ne concentrăm pe Cupa României. Cei care sunt în club cu siguranță vor schimba ceva. 

E normal să fiu supărat, este al doilea an în care nu ne calificăm. Noi ca fotbaliști nu progresăm, stăm pe loc. Nu știu care e motivul, dar sper să ne dăm un restart după această eliminare și să începem să jucăm fotbal”, a spus Florin Tănase, la Pro X. 

Întrebat despre schimbările făcute pe parcursul jocului, Florin Tănase a răspuns: „Nu mai vreau eu să vorbesc despre schimbări. Întrebați pe altcineva despre schimbări, pe domn profesor”.

VEZI ȘI:

GUIMARAES - FCSB // GALERIE FOTO Imagini incredibile la pauză! » Dacian Nastai dădea indicații unor jucători dezorientați, în timp ce Bogdan Vintilă își făcea cruce pe margine! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.