Europa League

GUIMARAES - FCSB 1-0 // Gigi Becali, față în față cu o nouă PREMIERĂ NEAGRĂ » Ce înseamnă eliminarea din Europa League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 august 2019

FCSB a pierdut returul cu Guimaraes, scor 0-1, ratând șansa de a se califica în grupele Europa League după un an de pauză. 

Eliminarea de aseară produce o situație cu care FCSB nu s-a mai întâlnit în istoria ei de 16 ani și jumătate. E pentru prima dată când echipa ratează doi ani la rând accesul în grupele unei competiții europene. De fapt, între 2004 și 2014 s-a calificat de fiecare dată, bifând 11 prezențe consecutive în grupe. 

În schimb, în ultimele 5 sezoane are deja 3 eșecuri de acest gen: 2015, 2018 și acum. Eliminarea din acest sezon completează un sezon dezastruos, în care roș-albaștrii ratează obiectic după obiectiv: echipa e pe ultimul loc în campionat, iar acum și-a luat adio de la Europa, un sceriu la care se gândea nici cel mai pesimist fan al echipei lui Becali.  

„ Cu siguanță că este o pedeapsă de Sus. Domnul știe de ce. Poate e mai bine așa pentru mine. Poate nu trebuie să mă calific și să iau campionatul la anul. Poate e nevoie să mă las, poate îmi dă Domnul semne și atunci o să mă las.Nu mă întreabă Hristos la judecată dacă m-am calificat în grupele Europa League” - Gigi Becali, patron FCSB

Vezi și: 

Gigi Becali, monolog după eliminarea din Europa: „Vina e a mea. Poate e nevoie să mă las”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.