Liga 4

LIGA 4 // VIDEO CSA Steaua - CS Dinamo 3-0 la „masa verde”! Veniți doar cu 7 copii ca echipă de start, dinamoviștii au boicotat derby-ul

FOTO: TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 31 August 2019

CSA Steaua – CS Dinamo, contând pentru etapa a doua din Liga 4, s-a terminat după doar 2 minute de joc efectiv! Gazdele au câștigat cu 3-0 la „masa verde”!

Dinamoviștii au venit cu doar 7 jucători, în loc de 11 plus eventuale rezerve. Căpitanul Samuel Stăncioiu a anunțat că s-a accidentat în debutul partidei, astfel că arbitrul George Alexandru Ion a așteptat cele 3 minute prevăzute de regulament și apoi a încheiat meciul. 3-0 pentru CSA Steaua la „masa verde”!

Dinamo n-a reuşit să strângă un lot întreg pentru că mai mulţi jucători au anunţat că sunt răciţi. Echipa s-a prezentat, totuşi, la teren, pentru a evita amenda de la AMFB. În realitate, din informaţiile TV Telekom Sport, pentru că dinamoviştii au numai copii în lot, au preferat să apeleze la această „tactică” pentru a nu lua multe goluri de la CSA.

Meciul începuse la ora 18:00 și a avut loc pe terenul celor de la Daco-Getica, din Colentina.

Foaia de joc a lui CS Dinamo:

În prima etapă a noului sezon, CSA Steaua a învins AFC Rapid cu 9-0, iar CS Dinamo a pierdut cu FC Rapid 1923, scor 2-3.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.