Liga 1

CFR CLUJ ÎN GRUPELE EL // Dan Petrescu, declarații incendiare: „Să mor eu dacă nu îi trimit pe ăia de la FCSB!” + De ce ar fi un miracol să câștige meciul cu Astra

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 august 2019

Dan Petrescu (51 de ani) a făcut un spectacol în stilul caracteristic la un interviu de după tragerea la sorți pentru grupele EL. 

„Bursucul” s-a plâns de ghinion, a vorbit despre șansa celor de la FCSB și a lăudat toți viitorii adversari.

  • Astra - CFR Cluj e sâmbătă, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport

„Eram în mașină la ora tragerii la sorți și mi s-au spus la telefon primele 3 echipe din fiecare grupă și singura grupă pe care n-o doream era cea în care suntem. Așa ghinion n-am avut în viața mea! Au fost 5 trageri la sorți, la toate am căzut cel mai rău posibil!

Oamenii care s-au dus tragere... e ultima oară cand o fac, daca voi fi tot eu la CFR. Nu e vina lor, că nu trag ei, dar eu cred în destin și superstiție.

Dacă îmi spune FCSB pe cine trimite la tragerile la sorți, să mor eu daca nu i-aș trimite pe ăia și la noi! Au avut 4 meciuri: în Armenia, în Moldova, cu Mlada și cu Guimaraes. Doamne ferește! Și noi pe cine avem?!”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu: „Va fi un miracol dacă batem Astra”

Campioana CFR joacă sâmbătă, de la 21:00, în deplasare la Astra Giurgiu. Dan Petrescu e din nou pesimist înaintea partidei.

„Mâine trebuie să câștigăm dacă vrem să mergem mai departe. Pentru mine e un miracol daca vom câștiga, din cauza mai multor factori. În primul rând, sunt jucători pe care i-am trimis acasă, care vor fi la echipa natională, Deac și Bordeianu. Au jucat foarte multe meciuri. Îi avem în continuare accidentați pe Culio, Vinicius și Cestor. Ne-am întâlnit cu jucătorii veniti de la Cluj ieri, n-au fost cu noi la Praga, printre ei Pereira și Traore.

Și nu în ultimul rând, jucătorii ceilalți au multe meciuri și acum este prima oară când fac antrenament, cu o zi înaintea meciului, și încerc să fac puțină tactică”, a explicat Petrescu.

PROGRAMUL COMPLET AL CAMPIOANEI ROMÂNIEI, GRUPA E:

  • CFR Cluj - Lazio, 19 septembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Rennes - Celtic)
  • Celtic - CFR Cluj, 3 octombrie, ora 22:00 (celălalt meci e Lazio - Rennes)
  • Rennes - CFR Cluj, 24 octombrie, ora 22:00 (celălalt meci e Celtic - Lazio)
  • CFR Cluj - Rennes, 7 noiembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Lazio - Celtic)
  • Lazio - CFR Cluj, 28 noiembrie, ora 22:00 (celălalt meci e Celtic - Rennes)
  • CFR Cluj - Celtic , 12 decembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Rennes - Lazio)

Vezi și: 

CFR Cluj, misiune complicată! Prezentarea adversarelor din grupele Europa League: cum se prezintă Lazio, Celtic și Rennes

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.