Tenis

Sorana Cîrstea - Taylor Townsend 5-7, 2-6 // FOTO + VIDEO US Open a rămas fără nicio româncă! Townsend, prea puternică și pentru Sorana

Articol de Roxana Fleșeru  —  Saturday, 31 August 2019

Taylor Townsend (23 de ani, 116 WTA) a continuat forma bună din meciul cu Simona Halep și a eliminat-o și pe Sorana Cîrstea (29 de ani, 106 WTA) de la US Open. 

Americanca s-a impus în două seturi, scor 7-5, 6-2, după o oră și 29 de minute de joc.

  • În turul următor, Taylor Townsend o va întâlni pe Bianca Andreescu

Sorana a avut un start de meci care ne-a dat speranțe: românca a fost extrem de activă la retur și a condus în două rânduri cu break, 2-0 și 3-2. Jucătoarea noastră a intrat foarte montată în meci și a reușit să anihileze prin passing-uri de efect venirile dese ale fileu ale americancei, exact arma cu aceasta o doborâse pe Halep.

Din păcate, Sorana nu a putut executa același plan tactic pe toată durata meciului, jocul ei începând să fie scurtcircuitat de greșeli neforțate.  

Românca a condus cu 5-4, dar Townsend a rezistat presiunii și a câștigat clar următoarele 3 game-uri, scor 7-5, americanca fugind astfel cu primul set.

Sorana n-a putut trece peste impactul moral al pierderii primului set. Townsend a fost la cel mai bun nivel al său, a spulberat orice intenție ofensivă a româncei și a câștigat clar, scor 6-2, obținând calificarea în „optimi”, unde va da peste învingătoarea meciului Bianca Andreescu - Caroline Wozniacki.

Eliminarea Soranei Cîrstea înseamnă că România a rămas fără nicio reprezentantă pe tabloul feminin de „simplu” la US Open. La masculin, Marius Copil mai e în cărți la „dublu”, alături de Nick Kyrgios, iar la feminin, Raluca Olaru joacă la „dublu” în turul II.

Sorana Cîrstea - Taylor Townsend 5-7, 2-6

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.