Liga 1

OFICIAL Alex Pașcanu la CFR Cluj » Campioana l-a prezentat oficial pe jucătorul dorit și de FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 august 2019

Alexandru Pașcanu (20 de ani) a semnat cu CFR Cluj, iar astăzi a fost prezentat pe site-ul oficial al campioanei României. Tot azi a fost prezentat și Cătălin Golofca.

Fotbalistul care din 2016 evolua pentru juniorii lui Leicester a acceptat oferta clujenilor, iar joi a făcut vizita medicală, după care a semnat contractul. 

Pașcanu a fost cumpărat definitiv de CFR Cluj, ardelenii urmând să plătească 600.000 de euro celor de la Leicester!

„Am venit la CFR şi sunt foarte fericit. Abia aştept să începem treaba"
Alexandru Pașcanu

Pașcanu și-a luat adio de la Leicester pe Instagram:

Și FCSB l-a vrut

În lupta pentru semnătura fundașului a fost și FCSB, dar Pașcanu a acceptat în cele din urmă oferta campioanei, o echipă care oferă în aceste momente mai multă stabilitate.

Pașcanu îndeplinește astfel o condiție esențială: e un jucător U21 de calibru, exact tipul de transfer pe care l-a cerut Dan Petrescu, antrenorul care s-a plâns în repetate rânduri de regula cu doi jucători U21, implementată de FRF începând cu acest sezon. 

Alex Pașcanu e om de bază la naționala U21, unde a fost titular în acest an la Europeanul de tineret, competiție la care România a ajuns până în semifinale.

Din informațiile GSP.ro, oferta venită dinspre FCSB a fost mai bună, dar Alexandru și tatăl său au decis să dea curs ofertei de la CFR.

Golofca, prezentat și el

Tot astăzi a fost prezentat și mijlocașul Cătălin Golofca (29 de ani), care a ajuns de la FC Botoșani la CFR Cluj în schimbul a 500.000 de euro.

Citește și:

CFR CLUJ ÎN GRUPELE EL // Dan Petrescu, declarații incendiare: „Să mor eu dacă nu îi trimit pe ăia de la FCSB!” + De ce ar fi un miracol să câștige meciul cu Astra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.