Liga 1

Narcis Răducan îl contrazice pe Gigi Becali: „Doar doi jucători pleacă” + Mesaj pentru Pașcanu, după ce a refuzat-o pe FCSB: „Era mai bine aici”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 31 august 2019

Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, l-a contrazis pe Gigi Becali, care anunțase că în următoarea perioadă vor pleca 4 jucători de la echipă. 

„Deocamdată nu s-a finalizat lista de plecări, probabil nu va fi un val, maximum una-două plecări. După cum ați aflat, cei doi jucatori de la naționala de tineret (n.r. Adrian Rus și Alex Pașcanu) au avut altă opțiune și în condițiile astea vom limita și plecările. 

Timpul va demonstra. Eu cred că era bine și pentru ei să ajungă la FCSB, dar e opțiunea lor și le-o respectăm. De multe ori am câștigat lupta din punct de vedere al ofertelor, de data aceasta, Pașcanu cel puțin a avut altă opțiune. Nu luăm jucători cu forța, îi dorim baftă în carieră și să continue cu succes”, a spus Narcis Răducan la Pro X. 

Alexandru Pașcanu a semnat cu CFR Cluj, în timp ce Adrian Rus a decis să rămână în Ungaria, la MOL Vidi. 

„Suntem deficitari la partea fizică”

Narcis Răducan a vorbit și despre partida pierdută la Vitoria Guimaraes, 0-1, în play-off-ul Europa League și dă vina pe pregătirea fizică a jucătorilor, așa cum a făcut-o și Gigi Becali imediat după meci. Sunt noi atacuri la adresa fostului preparator fizic al echipei, Marian Lupu, care va ajunge la CS Universitatea, în staff-ul lui Victor Pițurcă. 

„Explicații sunt, dar nu doar într-o propoziție. În primul rând e vorba de putință fizică. Am văzut o echipă fără suflu, o echipă care a pierdut toate duelurile individuale. N-a fost vorba de indolență pentru că și-au dorit, am stat în preajma lor și pot recunoaște jucătorii care vor să joace și alții care nu. 

Dar nu e de ajuns la acest nivel. Au întâlnit o echipă nu extraordinară, dar care știa foarte bine ce are de făcut. Primul punct la care suntem deficitari este partea fizică, apoi și ca organizare", a adăugat oficialul roș-albaștrilor. 

Citește și:

Nimeni nu o mai suportă pe FCSB! Două ipostaze inimaginabile surprinse de fotoreporterul GSP Raed Krishan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.