Campionate

Mauro Icardi dă în judecată Interul şi cere despăgubiri de 1,5 milioane!

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 31 august 2019

Mauro Icardi a cerut reintegrarea imediată în lot şi participarea la şedinţele tactice ale lui Conte, în timp ce Inter negociază împrumutul la AS Monaco, refuzat de fostul căpitan.

Atacantul argentinian contraatacă agresiv în utimele zile de mercato. Soţia-impresar Wanda a notificat Interul printr-o scrisoare că solicită reintegrarea imediată a atacantului în lot şi plata unor daune morale de 1,5 milioane de euro! 

Fostul căpitan vrea să participe şi la şedinţele tactice ale noului antrenor Antonio Conte, care, din iulie şi până acum, l-a exclus şi de la meciurile amicale, primindu-l doar la partea fizică a şedinţelor de pregătire. 

10 milioane salariu la Monaco 

Procedura a fost deschisă la Colegiul Arbitral şi vine că răspuns al lui Icardi la ultima ofertă a nerazzurrilor, prelungirea cu un an a acordului scadent în 2021 şi împrumutul în acest sezon la Monaco. Mauro a refuzat şi varianta de a merge la echipa din Principat, care îl tentase cu un salariu anual net de 10 milioane de euro. 

„Se rezolvă până luni" 

„Inter a rămas şocat de acţiunea jucătorului care în ultimele săptămâni a vorbit mai mereu de iubirea faţă de culorile clubului şi s-a ferit cât a putut să nu încalce regulile, pentru a nu fi chemat la judecată", dezvăluie La Gazzetta dello Sport. 

Italienii scriu că Mauro mai are soluţia despărţirii până marţi, printr-un împrumut la PSG. Totuşi, directorul sportiv Marotta s-a declarat optimist: "Până luni cred că situaţia lui Icardi se va rezolva”. 

Citește și:

VIDEO Meci de coşmar pentru Lung contra campioanei Galatasaray! Gol primit în minulutul 99, în 8 contra 10!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.