Liga 1

GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2 // VIDEO Mihai Teja, discurs dur la adresa jucătorilor: „Ne e teamă să câștigăm, ne e teamă să urcăm pe primul loc”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 31 august 2019

Mihai Teja (40 de ani), antrenorul celor de la Poli Iași, și-a certat jucătorii după înfrângerea cu Gaz Metan, scor 2-3, în care moldovenii au condus cu 2-0, dar au pierdut după ce au încasat 3 goluri în 15 minute. 

„Parcă e ne frică să câștigăm meciurile, poate ne e frică să fim pe primul loc. Cred că avem o problemă de ordin mental. Nu pot să spun că a fost o relaxare la 2-0, dar ne-a fost o teamă să câștigăm, ne e frică să câștigăm cu toate echipele. 

Trebuie să joci de la egal la egal cu orice echipă, nu trebuie să te sperii de nimeni, nu trebuie să-ţi fie frică de nimeni, dar mie îmi pare rău că nouă ne e frică să câştigăm meciurile. N-am ce să le reproşez băieţilor, au încercat, şi-au dat viaţa, au alergat la o oră şi la o temperatură la care de-abia poţi să te ţii pe picioare (n.r. la ora meciului au fost peste 30 de grade la Mediaș).

N-avem obiectiv să luăm campionatul sau să fim în play-off, avem obiectiv să facem o echipă bună, competitivă, care să joace un fotbal bun şi să ne clasăm la sfârşit pe un loc cât mai sus”, a declarat Mihai Teja, la Look Sport. 

Vezi și: 

GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2 // VIDEO » Medieșenii revin excepțional de la 0-2, în doar 15 minute 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.