Liga 1

GAZ METAN - POLI IAȘI 3-2 // VIDEO Mihai Teja, furios: „M-au înjurat de toată familia până în ultimul minut”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 31 august 2019

Mihai Teja, antrenorul lui Poli Iași, s-a plâns la conferința de presă de la finalul meciului cu Gaz Metan, pierdut cu 2-3, de adversitatea cu care a fost primit de publicul din Mediaș, echipă pe care a antrenat-o în startul sezonului trecut.

„Vreau să le spun fanilor de la Gaz Metan că am contribuit și eu la construirea acestei echipe și la ieșirea din faliment și din insolvență. Cred că s-a vândut o echipă întreagă, mă refer la jucătorii pe care i-am adus aici.

Asta vreau să le spun, nu cred că meritam să mă înjure din primul până-n ultimul minut de toată familia. Am lăsat o echipă bună la Mediaș și nu cred că merit acest tratament”, a declarat Mihai Teja, la conferința de presă. 

Suporterii Gazului n-au putut trece peste faptul că Mihai Teja, cel care a început sezonul trecut pe banca medieșenilor, a plecat la FCSB în iarnă, și l-au primit cu obscenități la meciul de azi.

Vezi și: 

VIDEO Edward Iordănescu, scandal fără precedent la Mediaș, cu amenințări: „Nu faceți asta cu forța și cu pumnul în gură! Nu vreau musafiri în sufragerie permanent!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.