Liga 1

ASTRA - CFR 3-2 // NOTE GSP Cealaltă față a campioanei! 4 jucători au fost corigenți » Cât au primit Dan Petrescu și Colțescu + cine a luat 9

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 septembrie 2019

CFR Cluj a suferit aseară prima înfrângere din actuala ediție a Ligii 1, pierzând cu 2-3 pe terenul Astrei Giurgiu un meci plin de evenimente, în care doi jucători ai campioanei au fost eliminați, la fel ca Dan Petrescu, tehnicianul ardelenilor. 

Ratarea grupelor Ligii Campionilor pare să fi cântărit enorm în mentalul jucătorilor lui Dan Petrescu. Aceștia au fost de nerecunoscut în partida de la Giurgiu, în care starea de nervozitate a contribuit decisiv la înfrângere. 

Nu mai puțin de patru jucători de la CFR nu au primit notă de trecere după meciul de aseară. Portarul Vâtcă, autorul unui gest stupid, în urma căruia a fost eliminat, a primit nota 3, în timp ce Cestor și Camora au fost cei mai slabi oameni din apărare, primind nota 4.

Tot 4 a încasat și Lacina Traore, atacant ce a revenit aseară oficial în tricoul CFR-ului. Fostul vârf al lui Monaco a fost inexistent și a fost înlocuit în minutul 63. 

Cel mai bun fotbalist al campioanei a fost Adrian Păun. Omul intrat în circuitul naționalei a reușit douăsupergoluri, Gazeta recompensându-i evoluția cu nota 9, cea mai mare de pe teren.

Dan Petrescu, antrenorul oaspeților, a fost eliminat și a primit nota 3, în timp ce arbitrul Sebastian Colțescu, ținta întregii suflări ceferiste, a primit nota 6. 

Astra a avut doi jucători de nota 8 

Din tabăra Astrei, cei mai buni jucători au fost Risto Radunovic, cel care a transformat cu siguranță două penalty-uri, și Valentin Gheorghe, autor al unei superexecuții din loivtură liberă. Vedetele Tamaș și Budescu au primit 8, respectiv 6. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Conducerea campioanei a răbufnit la miezul nopții: „Ce caută un asemenea om în arbitraj? În fotbal e ca în politică, trăim vremuri incredibile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.