Liga 1

ASTRA - CFR CLUJ 3-2 // Sar scântei după „neuroderby”! Andrei Vochin e nemilos cu Dan Petrescu: „Ar trebui suspendat 10 meciuri!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 septembrie 2019

Andrei Vochin, consilier al președintelui FRF Răzvan Burleanu, manifestă toleranță zero față de derapajul lui Dan Petrescu la adresa arbitrului Sebastian Colțescu din partida de aseară dintre Astra și CFR Cluj, câștigată de giurgiuveni cu 3-2. 

Dan Petrescu și-a îngropat echipa la meciul cu Astra, n-ai voie să te comporți așa, să înjuri în halul ăsta! Ar trebui suspendat 10 meciuri!”, a declarat Andrei Vochin, la TV Telekom Sport.

Dan Petrescu va primi cu siguranță minimum două etape de suspendare, astfel că nu va fi pe bancă la partida cu FCSB de peste două săptămâni. Va fi a treia oară în ultimii ani când Petrescu nu va putea sta pe bancă la derby-ul cu rivala la campionat.

Petrescu, derapaj la adresa lui Colțescu

În minutul 42, furios peste măsură că Michael Pereira, unul dintre jucătorii săi, a fost avertizat, „Bursucul” a răbufnit la adresa lui Sebastian Colțescu

Petrescu a început să protesteze, a ieșit din spațiul destinat antrenorilor, și a dat startul injuriilor în direcția „centralului”, care i-a arătat cartonașul roșu și l-a trimis în tribune. 

Acesta nu s-a oprit nici după ce a fost eliminat. A făcut drumul spre vestiare chiar prin interiorul terenului, continuând să gesticuleze nemulțumit și să înjure printre dinți. (Detalii, AICI)

Vezi și: 

EXCLUSIV Conducerea campioanei a răbufnit la miezul nopții: „Ce caută un asemenea om în arbitraj? În fotbal e ca în politică, trăim vremuri incredibile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.