Campionate

Stop joc! Neymar rămâne la PSG » Și-a anunţat clubul, colegii şi apropiaţii

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 01 septembrie 2019

Atacantul brazilian Neymar a anunţat că va juca şi în acest sezon la PSG. 

Deşi s-a oferit să plătească din buzunar 20 de milioane de euro pentru a rezolva revenirea la Barcelona, negocierile au eşuat definitiv.

Neymar s-a resemnat. Nu are de ales şi trebuie să mai suporte încă un sezon de Ligue 1 la Paris. Atacantul brazilian şi-a anunţat clubul, colegii şi apropiaţii că va rămâne până la finele sezonului la campioana Franţei şi telenovela verii consumă încă un sezon trist pentru Barcelona. "Constatând imposibilitatea de a se ajunge la un acord cu catalanii, Neymar a renunţat la ideea transferului, chiar dacă la ultimele discuţii s-a oferit chiar să plătească 20 de milioane de euro din propriul buzunar doar ca să se facă mutarea!", a dezvăluit L'Equipe.

Vezi AICI clasamentul și programul din Ligue 1!

"Nimeni nu-l poate cumpăra"

PSG nu a cedat deloc sub pretenţiile de 150 de milioane de euro (Barca îi oferise maximum 130 de milioane cash), pe lângă cei trei jucători ceruţi în final la schimb, Rakitici, Todibo şi Dembélé. Numai că nici francezul n-a acceptat exilul de pe Camp Nou şi toate alternativele propuse de spanioli au căzut pe rând. 

"Neymar ne-a spus clar că vrea să plece, dar nimeni nu a licitat suficient cât să-l poată cumpăra", a explicat şi directorul sportiv Leonardo. Până să revină în teren la echipa lui Tuchel, brazilianul zboară în SUA la reunirea Selecao în vederea amicalelor cu Columbia şi cu Peru, programate pe 7 şi 11 septembrie, în Miami şi Los Angeles.

VIDEO+FOTO Egal scos de rezerve » Golazo istoric al lui Ansu Fati

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.