Liga 1

FCSB - VIITORUL 2-1 // Bogdan Argeș Vintilă, sărit din schemă! Habar nu avea că Gigi Becali mai face un transfer: „Mai așteptăm un jucător?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 septembrie 2019

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul lui FCSB, a vorbit după prima victorie în fața Viitorului, scor 2-1, și spune că roș-albaștrii s-au mai ales cu doi accidentați.

„Victoria a venit într-un moment potrivit. Mă bucur pentru jucători. Eu i-am convins că sunt buni, dar trebuiau și ei să creadă.  

Florin Tănase are o problemă la picior și a jucat cu infiltrații până acum, dar de această dată n-a mai reușit. Bălgrădean a avut o problemă pe care am observat-o încă de la începutul meciului. Acum avem o perioadă de pauză și ne putem reface”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă la Look Sport.

Deși înaintea meciului Narcis Răducan a anunțat că mâine FCSB ar mai putea aduce un jucător, antrenorul roș-albaștrilor a rămas surprins când a fost întrebat de reporteri despre cine e vorba: „Mai așteptăm un jucător? Foarte bine! Dacă vine, îl așteptăm cu drag”.

„E posibil să avem parte de o surpriză plăcută la veniri. Veți afla mâine. Nu pot să vă spun mai mult”
- Narcis Răducan, manager sportiv FCSB

Bogdan Argeș Vintilă a vorbit și despre situația lui Adi Popa, care s-a plâns că nu a fost folosit cu Guimaraes: „Adi Popa a făcut un joc foarte bun azi și sunt foarte mulțumit de el. Eu decid cine joacă și cine nu joacă”.

Citește și:

FCSB - VIITORUL 2-1 / Adi Popa a răbufnit: „Numai în România contează dacă ai fundul mare. Sunt dezamăgit, frustrat de decizia conducerii”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.