Liga 1

EXCLUSIV Gigi Becali îl vrea pe Cristi Manea, dar are o dilemă: „Apollon a pus o condiție care a fost încălcată”

Articol de Alin Grigore  —  Monday, 02 September 2019

FCSB l-ar putea pierde pe Cristian Manea (22 de ani), deși Gigi Becali ajunsese la o înțelegere cu cei de la Apollon Limassol. 

„Eu le-am spus doar la trei oameni de transferul ăsta. Am vrut să fie secret. Acum, dacă presa a aflat, e posibil ca transferul să pice. Cei de la Apollon au pus condiția să nu se afle în presă. Noi îl vrem, ni-l dorim, dar să vedem dacă se mai face transferul. Alți jucători nu mai aducem acum, că deja avem prea mulți”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Întrebat dacă jucătorul va veni sub formă de împrumut sau definitiv, Becali s-a rezumat să spună doar: „Aveam o combinație”.

Fundașul dreapta Cristian Manea, care a câștigat ultimele două titluri cu CFR Cluj, se înțelesese cu FCSB, conform Fanatik, dar acum rămâne ca cele două cluburi să ajungă la un acord. 

„Sunt discuții. E posibil să avem parte de o surpriză plăcută la capitolul veniri. Veți afla mâine (n.r. luni). Nu pot să vă spun mai mult” 
-Narcis Răducan, manager sportiv FCSB 

4 milioane de euroe cota de piață a lui Cristian Manea

Întrebat dacă venirea lui Cristi Manea la FCSB ar fi posibilă, Narcis Răducan s-a rezumat să spună doar: „Nu pot comenta. Ține de strategia clubului și n-aș putea să-mi fac rău singur”. 

Vezi și:

VIDEO Narcis Răducan lasă de înțeles că FCSB l-ar putea transfera pe Cristi Manea

FCSB - VIITORUL 2-1 // NOTE GSP Bogdan Vintilă, peste Gheorghe Hagi + Bogdan Țîru a luat nota 3!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.