Liga 1

FCSB încă atrage! Becali: „Am primit ofertă de 8 milioane de euro pentru Coman” + Ce echipă îl voia

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 02 septembrie 2019

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a dezvăluit că a refuzat o ofertă uriașă pentru Florinel Coman (21 de ani, extremă stânga).

Acum 3 zile, am avut ofertă de 8 milioane de euro pentru Coman, dar am refuzat. El se aseamănă cu Neymar”, a declarat Becali la ProX.

8,5 milioane de euro de la Sporting

GSP.ro a aflat că FCSB a avut o ofertă de 8,5 milioane de euro de la portughezii de la Sporting Lisabona. Banii urmau să fie achitați într-o singură tranșă, dar Gigi Becali a refuzat oferta pe loc, deși verii săi, Ioan și Victor, au încercat să-l convingă că jucătorul nu poate pleca pe o sumă mai mare din România. Gigi Becali le-a transmis portughezilor că nu-l dă pe Florinel Coman sub 30 de milioane de euro. 

„Sporting e un club foarte mare şi vom vedea ce va fi. De ce nu? Pot pleca, dar acum nu mă gândesc la plecare, mai ales că trecem printr-un moment foarte greu”
-Florinel Coman în urmă cu două săptămâni

De asemenea, patronul vicecampioanei României a afirmat că nu înțelege de ce jucătorul său nu a fost convocat de către Cosmin Contra (43 de ani) la naționala României.

„E treaba lui, dar cum să nu-l iei pe Coman? Ai un jucător ca Florinel? Nu vrei să-l iei că e de la Steaua? Ai dușmănie? Păi, o să fii dat afară că n-ai rezultate și asta e. Cu cine o să joace el fundaș stânga, mijlocaș stânga? Tu batjocorești viitorul naționalei României! Vai de capul lor! Îmi dau seama ce specialiști sunt ei”, a mai spus Becali.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Cristi Manea semnează astăzi cu FCSB și devine cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.