Liga 1

Gigi Becali, acuze grave: „Comisiile FRF sunt împotriva mea. Pierd 800.000 € din cauza lor” + Răspunsul lui Andrei Vochin, în direct la TV!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 septembrie 2019

Gigi Becali (61 de ani) consideră că este dezavantajat de către comisiile Federației Române de Fotbal, iar Andrei Vochin, consilier al președintelui Răzvan Burleanu, i-a oferit un răspuns în direct la TV.

Comisiile sunt influențate împotriva mea, chiar și în legătură cu arbitrajele. Eu cred că e posibil să fie din partea secretarului general, nu știu. E un om acolo care influențează spre rău.   

Sunt hotărâri aberante unele. N-am voie să pun pe spatele tricoului nu știu ce firmă, pentru că are Craiova la fel și influențează integritatea. Pierd 800.000 € din cauza lor. 

Uite, Iftime (n.r. finanțatorul celor de la FC Botoșani) n-are problema asta, pentru că sunt prieteni”, a spus Becali la ProX.

Andrei Vochin, prezent în studioul TV, a oferit un răspuns scurt în care a infirmat acuzele lui Becali: „Eu n-am cunoscut o așa persoană(n.r. referitor la omul din interiorul FRF la care face referire Becali). 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Gigi Becali, presat să-l lase pe Planic să plece: „Îl dau pe un milion” + Sârbul s-a tratat la vraciul Marijana

EXCLUSIV Gigi Becali îl vrea pe Cristi Manea, dar are o dilemă: „Apollon a pus o condiție care a fost încălcată”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.