Liga 1

DINAMO // Ante Puljic a ajuns în România și urmează să semneze: „E puțin ciudat fără Mircea Rednic” » Cine l-a convins să revină

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 septembrie 2019

Ante Puljic, 31 de ani, a ajuns în România, iar în zilele următoare va semna cu Dinamo, club la care se întoarce după 3 ani. 

Pe aeroport, croatul a explicat motivele care l-au determiant să revină în Ștefan cel Mare.

„Fanii au fost unul dintre motivele pentru care am ales să mă întorc, mă bucur că suporterii lui Dinamo mă apreciază, iar asta a contat. Vreau să continui de unde m-am oprit data trecută, asta e tot.

După ce am plecat de aici, am continuat să mă uit la meciurile lui Dinamo şi am văzut că rezultatele nu sunt cele aşteptate de oamenii care iubesc acest club.

Trebuie să muncim mult, sperăm că lucrurile vor fi mai bune şi că împreună ducem Dinamo unde-i este locul, adică în fruntea clasamentului.

Este puţin ciudat fără Mircea Rednic (n.r. antrenorul care l-a adus în România), dar acesta e fotbalul”, a declarat Puljic în fața jurnaliștilor.

Puljic, ultima oară la Al-Faisaly, a jucta de-a lungul carierei la Zadar, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, Dinamo București, Tom Tomsk și Al-Faisaly. La Dinamo, a evoluat în sezonul 2015-2016, bifând un gol în 16 meciuri.

Vezi și:

DINAMO // Dusan Uhrin, consternat de ce a găsit în Liga 1: „N-am mai văzut așa ceva niciodată în viața mea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.