Liga 1

FCSB // EXCLUSIV Lovitura ratată de Gigi Becali în ultima zi de mercato » A oferit 500.000 de euro pentru Sergiu Buș, dar a fost refuzat de Gaz Metan

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday, 02 September 2019

FCSB // În ultima zi a perioadei de mercato, Gigi Becali a încercat să dea o lovitură interesantă pe piața transferurilor. 

Latifundiarul a oferit 500.000 de euro pentru Sergiu Buș (26 de ani), atacantul celor de la Gaz Metan, însă oferta a fost refuzată.

Clubul finanțat de Becali a înaintat o ofertă de 500.000 de euro, dar propunerea n-a fost pe placul conducerii Gazului, care ar spera să obțină mai mulți bani dintr-un eventual transfer în iarnă, mai ales că fotbalistul traversează o formă sportivă excelentă.

Nici jucătorul, dar nici antrenorul Edward Iordănescu n-au fost încântați de posibilitatea transferului, astfel că dorința lui Gigi Becali a rămas, deocamdată, neîndeplinită.

Buș a revenit în această vară în România, după o experiență la Levski Sofia, în Bulgaria. Experiența de la Mediaș pare să-i priască, atacantul reușind să înscrie de 5 ori în 8 apariții în acest sezon.

În vârstă de 26 de ani, Buș a evoluat de-a lungul carierei pentru CFR Cluj, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureș, Corona Brașov, CSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra, Levski Sofia și Gaz Metan Mediaș.

Vezi și: 

FCSB // VIDEO Nicolae Stanciu îl atenționează pe Gigi Becali: „Va fi greu să prindă play-off-ul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.