Tenis

BIANCA ANDREESCU - TAYLOR TOWNSEND 6-1, 4-6, 6-2 // Darren Cahill, fermecat de Andreescu: „Ceva impresionant!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 septembrie 2019

Bianca Andreescu (19 ani, 15 WTA), jucătoare canadiană cu origini românești, a învins-o pe americanca Taylor Townsend (23, 116 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2, și s-a calificat în sferturile de finală de la US Open, unde o va întâlni pe Elize Mertens (23, 26 WTA). 

Darren Cahill, antrenorul alături de care Simona Halep a reușit cele mai importante performanțe din carieră, laudă prestația canadiencei.

„Felul în care Bianca lovește mingea este de-a dreptul impresionant. Sunt puține jucătoare care pot imprima o astfel de forță și o asemenea precizie. Și nu mă refer la cele de vârsta ei, ci la cele cu experiență. În plus, are un spirit de luptă de-a dreptul remarcabil”, a declarat Darren Cahill conform TNS.

Nu e prima dată când australianul vorbește la superlativ despre Andreescu, jucătoare pe care o urmărește de mai bine de doi ani de zile. 

Lăudată și de Townsend

Taylor Townsend a felicitat-o pe Bianca printr-un mesaj postat pe Twitter: „Ești cu adevărat senzațională! M-am distrat pe cinste în seara asta. Mult succes în continuare”.

4,75este cota Biancăi Andreescu la câștigarea US Open. E a doua favorită în acest moment în viziunea bookmakerilor, după americanca Serena Williams.

Rezumatul meciului dintre Andreescu și Townsend

VEZI ȘI:

VIDEO Andreescu le-a răzbunat pe Simona Halep și Sorana Cîrstea! E în „sferturi” la US Open și urcă provizoriu în top 10 mondial

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.