Liga 1

Și Craiova lui Adrian Mititelu pe «Ion Oblemenco»! Victor Pițurcă, anunț total neașteptat: „De ce am făcut acest stadion? Să fie spectacol!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 03 September 2019

Victor Pițurcă (63 de ani) a susținut astăzi prima conferință în calitate de manager al celor de la CS Universitatea Craiova.

Pițurcă a anunțat schimbarea suprafeței de joc de pe stadionul „Ion Oblemenco” cu un gazon mixt, artificial+natural, și a făcut un pas istoric pentru pacea dintre cele două formații locale, CS Universitatea și FCU Craiova: vrea ca formația lui Mititelu poată juca pe noul stadion.

Anunțul surprinde cu atât mai mult cu cât Adrian Mititelu îl consideră pe Piți unul dintre principalii vinovați pentru dezafilierea Craiovei în 2011. 

„Cu siguranță va veni echipa națională. Chiar mi-a zis Contra că va veni aici, cu un stadion plin, dacă vom avea un gazon bun. E foarte important pentru comunitate. De ce am făcut acest stadion? Să fie spectacol, să fie toată lumea fericită. 

Eu sunt de acord în totalitate ca și cealaltă echipă a orașului să joace aici. Această echipă e susținută de suporteri, care și ei au contribuit la aceast stadion. Nu văd niciun impediment. Dacă oamenii își plătesc, nu văd nicio problemă. Ei susțin o echipă, eu alta”, a declarat Pițurcă într-o conferință de presă.

Pițurcă schimbă tot

Noul stadion „Ion Oblemenco” a generat numeroase conflicte între Adrian Mititelu și autoritățile din Craiova, în ultima perioadă. Patronul celor de la FC U a făcut mai multe demersuri pentru ca formația din Liga 3 să joace pe arena de 30.000 de locuri, de fiecare dată fără succes.

Prima conferință a lui Victor Pițurcă la CS Universitatea

Vezi și:

Victor Pițurcă, revoluție împotriva FRF: „Poate ne obligă să băgăm și o femeie pe teren”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.