Liga 1

EXCLUSIV Adrian Mititelu a demontat conferința lui Pițurcă, punct cu punct: „Regula U21 e ilegală? Dar dezafilierea Universității și înscrierea în Liga a 2-a au fost legale?”

Articol de Remus Dinu  —  marţi, 03 septembrie 2019

Adrian Mititelu, finanțatorul Craiovei din Liga 3, nu s-a arătat deloc impresionat de invitația lui Victor Pițurcă de a juca pe noul stadion „Ion Oblemenco” . Mai mult, Mititelu a criticat și manifestul declanșat de Pițurcă la adresa regulii cu doi jucători U21. 

„Vorbește de regula U21, dar din punctul meu de vedere e o regulă foarte bună. Dar dezafilierea Universității Craiova, preluarea jucătorilor de mare perspectivă și valoare certă, înscrierea unei instituții comerciale direct în Liga a 2-a sunt legale

Din contră, regula U21 e foarte bună. Federație, pentru acest lucru, trebuie să fie apreciată. Au alte defecte și greșeli, dar administrația Burleanu a făcut un lucru bun. Pițurcă se laudă că vrea binele fotbalului, dar ar trebui să încurajeze astfel de demersuri pentru promovarea tinerilor”, a declarat Mititelu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Relațiile dintre Pițurcă și Mititelu s-au deteriorat definitiv în urmă cu 9 ani, când antrenorul a plecat cu mare scandal de la Craiova (echipa ce avea să fie dezafiliată) în urma unui conflict cu Adrian Mititelu. Acesta îl consideră pe Piți unul dintre principalii vinovați pentru dezafilierea Craiovei în 2011. 

Ce a spus Pițurcă despre regula U21

„În primul rând, regula nu e una legală! Tu, ca Federație, nu poți obliga cluburile să introducă ce jucători vrei. Poate, la un moment dat, vei fi obligat să introduci o femeie în teren. Nu mi se pare normal. Bine, e important pentru echipa națională să li se dea o mare atenție tinerilor, dar nu poți obliga.   

Așa cum spunea și Mircea Lucescu, valoarea fotbalului românesc scade. Era arhisuficient să avem un jucător. Eu deja am vorbit cu patronul Mihai Rotaru, vom discuta și cu celelalte echipe din prima ligă și trebuie să facem ceva în sensul ăsta. Nu mi se pare o decizie normală” - Victor Pițurcă

Conferința lui Pițurcă:

Vezi și: 

EXCLUSIV Adrian Mititelu, reacție explozivă după ce Pițurcă l-a chemat pe „Oblemenco”: „E o vrăjeală! A distrus Universitatea Craiova, cu Rotaru și Olguța! Conferința de azi va fi probă în dosarul penal”

Victor Pițurcă, revoluție împotriva regulii U21 impuse de FRF: „E ilegală! Voi discuta și cu celelalte echipe din Liga 1” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.