Liga 1

FCSB // MM, răspuns FRONTAL pentru reproșurile lui Becali! De ce i-a pierdut FCSB pe Cestor și Burcă: „Sincer, voi ați auzit de Woking?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 septembrie 2019

FCSB // Ratarea transferurilor lui Andrei Burcă și Mike Cestor, ajunși între timp la CFR Cluj, a fost o altă sursă a problemelor apărute pe axa MM - Becali. Mihai Stoica  a explicat de ce i-a refuzat pe aceștia: 

„N-am jignit niciodată pe nimeni, dar dacă Burcă și Cestor sunt atât de buni, de ce Dan Petrescu își aduce doi fundași centrali în ultimii 3 zile? 

Dan Petrescu i-a adus pe Boli și Pașcanu, deci sunt 4 jucători care se bat pentru postul de fundaș cental. Dacă Gigi chiar voia să-i aducă, nu-i aducea? M-a sunat Gigi și mi-a zis că dă 150.000 pe Burcă. I-am zis: «Patroane, îi avem pe Planic, pe Filip, pe Momcilovic, îl avem pe Cristea, pe Bălașa.»

Unde să joace Burcă? Nu l-am văzut construind. El, la 23 de ani, juca la Bacău în Liga 2. Cestor...voi ați auzit de Woking? Juca în Liga a 5-a din Anglia, la Woking! Ce jucase la Astra? 

În opinia mea, era un jucător interesant doar pentru că e stângaci. Nu-mi place Cestor, mi-am spus părerea. Gigi a trecut peste mine, a zis că-l ia oricum, dar apoi m-a sunat și mi-a zis că se cere 200.000 de euro pe Cestor”, a declarat MM Stoica, la TV Digi Sport. 

Cestor a jucat la Woking între 2011 și 2015. 

Becali l-a acuzat că i-a ratat

Andrei Burcă și Mike Cestor, doi dintre jucătorii ochiți în trecut de Gigi Becali, au fost transferați în cele din urmă de CFR Cluj, care i-a transformat în piese de bază. Becali a acuzat în repetate rânduri pierderea acestora, atacându-l indirect pe MM Stoica: 

„Când via nu dă roade, stăpânul e vinovat. Dacă stăpânul nu face treabă, ce să facă colaboratorii? Dacă stăpânul s-a luat după subordonaţi, e vina stăpânului. Când l-am văzut pe Burcă şi îmi plăcea Burcă, trebuia să-l iau pe Burcă. Nu trebuia să mă iau după Bogdan Andone şi după Meme Stoica. 

Când am vrut să-l iau pe Cestor, că zicea că Dani Coman că n-a mai văzut fundaş ca el, nu l-am luat că au zis Meme şi Bogdan Andone: «Hai, domnule, că noi suntem Steaua». Nu unul, amândoi au zis! Dar nu e vina lor, e vina stăpânului”, spunea Becali în urmă cu câteva săptămâni. 

Vezi și: 

FCSB // Mihai Stoica, fără secrete despre foștii colaboratori de la FCSB: „Avea voce de pisică, pungi în picioare și 3 fesuri pe cap! Făcea Tamaș mișto de el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.