Liga 1

FCSB // Expertiza lui MM Stoica despre prăbușirea FCSB: două MARI CAUZE ale haosului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 03 September 2019

FCSB // Dincolo de erorile manageriale existente la FCSB, Mihai Stoica, 54 de ani, crede că alte două cauze au dus la situația incredibilă în care echipa a ajuns pe ultimul loc.

Fostul oficial al echipei finanțate de Gigi Becali e de părere că arbitrajele potrivnice, dar și interminabilele deplasări pe ruta București-Giurgiu-Pitești au provocat căderea inimaginabilă din această vară. 

„Ce voiam să spun e că distanța e artificială între CFR și FCSB. FCSB a pierdut 6 puncte din cauza unor erori grave de arbitraj. Cu Astra (n.a - înfrângere cu 1-2) au fost două penalty-uri grave neacordate, iar CFR, care acum spune că e prigonită, a câștigat meciul cu Dinamo dintr-un penalty inventat.  

Mai e ceva. FCSB e atât de jos pentru că echipa asta n-a știut unde joacă. N-a mai avut casă. S-a întâmplat în 2011 cu Ronny Levy, când am jucat un meci pe teren propriu inclusiv la Constanța. S-a întâmplat și cu Mirel Rădoi. 

M-am trezit la un moment dat și nu știam unde sunt: în cantonament, la Pitești sau în Armenia? Disconfortul psihic bate disconfortul fizic! E ceva înfiorător!”, a declarat MM Stoica, la TV Digi Sport.

Vezi și: 

FCSB // Mihai Stoica despre 3 preparatori fizici cu nume la FCSB: „Avea voce de pisică, pungi în picioare și 3 fesuri pe cap! Făcea Tamaș mișto de el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.